Meivakantie geopend

Meivakantie geopend

Hey! Het is nog maar even tijd voor de komende meivakantie en dat betekent dat wij weer geopend zijn voor uitdagende activiteiten, waaronder escaperooms, lasergamen en onze nieuwste toevoeging: Battle of the Knights.

Bij Room Experience kun je in de meivakantie terecht voor een onvergetelijke ervaring. Of je nu wilt ontsnappen uit een escaperoom, je vrienden wilt uitdagen met een lasergame battle of wilt deelnemen aan de strijd tussen ridders, het is allemaal mogelijk bij ons.

Onze games zijn niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor de teambuilding en het stimuleren van strategisch denken. Ideaal dus voor een dagje uit met vrienden, familie of collega’s.

En het mooiste nieuws van alles? Wij zijn de hele meivakantie geopend en staan klaar om jou een uitzonderlijke tijd te bezorgen. Wacht daarom niet langer en reserveer vandaag nog jouw ticket voor een fantastische dag bij ons.

Ons team van enthousiaste medewerkers staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en te adviseren en je een fantastische ervaring te bezorgen. Dus waar wacht je nog op? Kom bij ons langs en beleef een geweldig avontuur bij Room Experience!

Heb je een vraag?
Stuur ons een berichtje via WhatsApp

Klaar voor een onvergetelijk avontuur?

Vanaf midden april geopend!

Speel dan Battle of the Knights, de nieuwe en spannende game die binnenkort haar deuren opent! Speel 12 interactieve games binnen 90 minuten.

De spellen speel je in  combinatie met een smartphone. De spellen draaien allemaal om snelheid, behendigheid en strategie: Gegarandeerd plezier!