Nieuw: Onbeperkt gamen!

Geschreven op

Met je beste vriend, gezellige collega’s of vriendinnengroep maak je er ongetwijfeld een gezellige avond van in de gamehal. Maar om nu voor iedere game opnieuw geld in te werpen is minder gezellig. Je wilt toch liever in een keer betalen en een onbeperkt lol hebben?

Nieuw in de omgeving Geldrop

Heb je in de omgeving Geldrop al wel eens eerder onbeperkt kunnen gamen? Bij Roomexperience is dat nu mogelijk! Dit concept is geheel nieuw in de omgeving en dus ook helemaal uniek. Afgelopen jaar geopend, dus dit moet je meemaken.

Een uur lang onbeperkt gamen voor € 9,50 p.p! Dus bel je vrienden op, pak je spullen en ontdek deze nieuwe activiteit. Een leuk uitje voor de feestdagen of in de kerstvakantie. Onbeperkt lol in Geldrop!

Uniek assortiment

Wat kun je allemaal verwachten tijdens een uur onbeperkt gamen? Wij hebben bij Roomexperience Geldrop een breed aanbod aan zowel moderne als klassieke games. Onder andere de Outrun 2, streetfighter, Super Mario en Firebal kom je tegen in onze gamehal.

Zoals je kunt zien zit er van alles tussen, voor jong en oud, makkelijke maar ook lastige games. Ontdek nu ons unieke en brede assortiment aan spellen tijdens jouw uur onbeperkt gamen!

Onbeperkte nostalgie

Roomexperience Geldrop is er niet alleen voor jong, maar ook zeker voor oud(er). Wij hebben een aantal echte ouderwetse spelmachines die pure nostalgie oproepen. Kom gezellig met je vriendengroep of collega’s een uur onbeperkt gamen en voel je weer even kind. Speel fanatiek mee met je favoriete games van vroeger en ervaar onbeperkte nostalgie.

Er is meer!

Na een uur lang onbeperkt gamen is er nog veel meer te doen bij Roomexperience, een dagvullend programma dus! Ontdek onze andere activiteiten zoals de spannende escape rooms en uitdagende lasergame arena.

Upgrade je kinderfeestje in de maanden maart en april met 50 procent korting: onbeperkt limonade en een zakje chips of popcon. Schrijf in je in via de nieuwsbrief en ontvang de kortingscode.