Battle of the Knights

/
/
/
Battle of the Knights

Stap in de wereld van ridders en koningen, waar dapperheid en moed de norm zijn en waar strijd tot de orde van de dag behoort. Vanaf 15 april 2023 kun jij zelf de strijd aan met onze nieuwe activiteit: Battle of the Knights!

Bereid je voor op een reeks uitdagende spellen die jouw behendigheid, snelheid en nauwkeurigheid op de proef stellen. Jij en jouw teamgenoten hebben 90 minuten de tijd om 14 verschillende games te doorlopen en de strijd aan te gaan tegen elkaar. Elke game is uniek en biedt een nieuwe uitdaging.

Maak je geen zorgen als je even op adem moet komen. Je hoeft niet alle spellen achter elkaar te spelen. Je kunt tussendoor even pauze nemen en genieten van beker ranja en een zakje chips of popcorn, terwijl je je voorbereidt op de volgende uitdaging.

Laat je onderdompelen in de wereld van ridders en koningen en geniet van een onvergetelijke ervaring.  Wie zal er als overwinnaar uit de bus komen? Er is maar één manier om erachter te komen. We hopen je snel te zien in onze arena!

Boek nu je kinderfeestje voor Battle of the Knights!

Voor de beste beleving maak je gebruik van een smartphone. Liever geen smartphone gebruiken? Dan kun je Battle of the Knights ook offline spelen met een scoreblad.

  • 90 minuten om alle spellen af te ronden (Tussendoor kun je een pauze nemen)
  • Er moet verplicht een begeleider mee naar binnen
  • Leeftijd vanaf 6 jaar
  • Inclusief onbeperkt ranja
  • Inclusief chip of popcorn
  • €16 p.p.

2de paasdag geopend

Op de 2de paasdag zijn we extra geopend!

Wat dacht je van een potje lasergamen of een escaperoom spelen? Het is allemaal mogelijk! 

Klaar voor een onvergetelijk avontuur?

Vanaf midden april geopend!

Speel dan Battle of the Knights, de nieuwe en spannende game die binnenkort haar deuren opent! Speel 12 interactieve games binnen 90 minuten.

De spellen speel je in  combinatie met een smartphone. De spellen draaien allemaal om snelheid, behendigheid en strategie: Gegarandeerd plezier!