Familie Escaperoom

/
/
/
Familie Escaperoom

Welkom bij onze familie escaperoom, de perfecte activiteit voor een gezellig dagje uit met het hele gezin! Bij ons gaat het om samenwerken, puzzelen en uitdagende raadsels oplossen om uit eindelijk te kunnen ontsnappen uit onze oude Arcade Escaperoom.

Deze escaperoom is speciaal ontwerpen om het voor iedereen leuk en uitdagend te maken, ongeacht de leeftijd. Op basis van het aantal personen en leeftijd kunnen wij een moeilijkheidsgraad bepalen. Op deze manier heeft iedereen een opdrachten of game die bij hem of haar past.

Voor gezinnen met jonge kinderen hebben we uitdagingen en puzzels die zijn ontworpen om hen op een speelse manier te betrekken. Oudere kinderen en tieners zullen worden uitgedaagd met meer geavanceerde raadsels en logisch redeneren. En volwassenen zullen zeker genieten van de complexiteit en uitdaging! Daarom is onze escaperoom perfect voor familie-uitjes, gezin-uitjes, verjaardagfeestje of gewoon een dagje weg!

Dus waar wacht je nog op? Boek nu onze familie escaperoom en bereid je voor op een uitdagend en onvergetelijk avontuur met het hele gezin!

  • Escaperoom voor het gezin
  • Vanaf 5 jaar
  • Duurt 45 minuten
  • Wij passen de moeilijkheidsgraad aan op basis van aantal personen en leeftijd
  • €14.50 per persoon
  • Er worden minimaal 4 personen in rekening gebracht

Heb je een vraag?
Stuur ons een berichtje via WhatsApp

Klaar voor een onvergetelijk avontuur?

Vanaf midden april geopend!

Speel dan Battle of the Knights, de nieuwe en spannende game die binnenkort haar deuren opent! Speel 12 interactieve games binnen 90 minuten.

De spellen speel je in  combinatie met een smartphone. De spellen draaien allemaal om snelheid, behendigheid en strategie: Gegarandeerd plezier!