Familie escaperoom ‘Arcade’

Wat gaan we doen?

In een magische arcadehal van lang geleden, verstopt onder stoffige geheimen, wacht een spannend avontuur op een dappere ontdekkingsreizigers zoals jullie!

Lang geleden werd deze arcadehal gesloten omdat inmiddels iedereen thuis een gameconsole heeft. Het spelen van computergames in een arcadehal werd daarom al gauw vergeten. De game-hal kwam onder de dikke laag stof der vergetelheid terecht. De oude arcade-gamemachines voelden zich eenzaam en verlaten. Ze misten de vrolijk lachende bezoekers die altijd met veel plezier met ze speelden.

De machines smeedden een plan om de weinige bezoekers in de arcadehal te houden, zodat er weer met ze gespeeld werd. De toegangsdeur blokkeerde ze en deze kan alleen met een magische formule geopend worden. Zo werd het een betoverde arcadehal……

Speel met de arcade-machines, gebruik ze om de oplossing te vinden! Wees slim en werk samen! Je zult zien dat alleen dan de betovering verbroken wordt, de deur zal weer geopend kunnen worden!

Escaperoom geschikt voor families

Wij kunnen deze escaperoom in moeilijkheidsgraad aanpassen waardoor de arcade escaperoom te spelen is voor zowel ouderen als jongere kinderen. Vandaar de naam 'familie escaperoom'.

Goed om te weten

  • Deze escaperoom is speciaal voor families en gezinnen
  • Wij kunnen deze escaperoom in moeilijkheidsgraad aanpassen
  • Is de meerderheid ouder dan 14 jaar? Dan kun je beter de volwassen variant kies van de Prisonbus of Arcade escaperoom

Ook interessant voor jou