Escaperoom en Battle of the Knights

/
/
/
Escaperoom en Battle of the Knights

Met dit kinderfeestje speel je eerst een escaperoom naar keuze en daarna Battle of the Night.

Battle of the Knights

Stap in de wereld van ridders en koningen, waar dapperheid en moed de norm zijn en waar strijd tot de orde van de dag behoort. Vanaf nu kun jij zelf de strijd aan met onze nieuwe activiteit: Battle of the Knights!

Bereid je voor op een reeks uitdagende spellen die jouw behendigheid, snelheid en nauwkeurigheid op de proef stellen. Jij en jouw teamgenoten hebben 90 minuten de tijd om 14 verschillende games te doorlopen en de strijd aan te gaan tegen elkaar. Elke game is uniek en biedt een nieuwe uitdaging.

Bus Escaperoom of Arcade Escaperoom

Onze twee escaperooms zijn perfect voor een onvergetelijke kinderfeestje. Kies tussen onze oude ‘Arcade Escaperoom’ of onze ‘Gevangenis Bus Escaperoom’ en beleef een spannend avontuur vol raadsels en puzzels. De bedoeling is om binnen 45 minuten te ontsnappen.

 

  • Vanaf 6 kinderen
  • Leuk voor kinderen van 6 t/m 13 jaar
  • €23,00 p.p.
  • Begeleiding mag gratis mee naar binnen

Heb je een vraag?
Stuur ons een berichtje via WhatsApp

Klaar voor een onvergetelijk avontuur?

Vanaf midden april geopend!

Speel dan Battle of the Knights, de nieuwe en spannende game die binnenkort haar deuren opent! Speel 12 interactieve games binnen 90 minuten.

De spellen speel je in  combinatie met een smartphone. De spellen draaien allemaal om snelheid, behendigheid en strategie: Gegarandeerd plezier!