Logo van Roomexperience in Geldrop

Escaperoom ‘Arcade’

Wat gaan we doen?

In een magische arcadehal van lang geleden, verstopt onder stoffige geheimen, wacht een spannend avontuur op een dappere reizigers zoals jullie! Lang geleden werd deze arcadehal gesloten omdat inmiddels iedereen thuis een gameconsole heeft.

Het spelen van computergames in een arcadehal werd vergeten. De game-hal kwam onder de dikke laag stof der vergetelheid terecht. De oude arcade-gamemachines voelden zich eenzaam en verlaten. Ze misten de vrolijk lachende bezoekers die altijd met veel plezier met ze speelden.

De machines smeedden een plan om de weinige bezoekers in de arcadehal te houden, zodat er weer met ze gespeeld werd. De toegangsdeur blokkeerde ze en deze kan alleen met een magische formule geopend worden.

Speel met de arcade-machines, gebruik ze om de oplossing te vinden! Wees slim en werk samen!
Je zult zien dat alleen dan de betovering verbroken wordt, de deur zal weer geopend kunnen worden! Je hebt er 60 minuten de tijd voor.

Goed om te weten

Ook interessant voor jou

De Wie-Wat-Wandel-pub quiz

actie actie actie

Kom 120 minuten onbeperkt gamen voor maar 10 euro per persoon. Vul onderstaande gegevens in en ontvang binnen enkele minuten een kortingscode via de mail.

Enkel geldig voor gasten waarvan het e-mail adres nog niet geregistreerd staat.