Logo van Roomexperience in Geldrop

De Wie-Wat-Wandel-pub quiz

Wat gaan we doen?

De Wie-Wat-Wandel-quiz© is een interactieve pubquiz in de buitenlucht waarbij je binnen 100 minuten 100 punten moet scoren. Je krijgt een app waarin je al wandelend per groepje bij diverse waypoints allerlei leuke en originele pubquizvragen kunt beantwoorden. Hoe moeilijker de vraag, hoe meer punten je kunt verdienen. De vragen zijn onderverdeeld in verschillende pubquiz-categorieën, bijvoorbeeld sport, muziek, lokaal of films en je kunt zelf je route bepalen.

 

Je gaat in groepjes van 5 á 6 personen op pad en het doel is om zo snel mogelijk precies op honderd punten uit te komen.Verwacht hier bij leuke vragen, filmpjes en muziekfragmenten. Er zijn ook boobytraps verstopt en bij sommige waypoints scoor je minpunten, dus tactisch vraagt het ook het nodige van de groep. Het leukste is om dit met meerdere groepjes tegen elkaar te spelen en er een echte wedstrijd van te maken. Dit alles vindt plaats in de buitenlucht op de dijk, de uiterwaarden, vluchtpaadjes en mooi weilanden. Trek schoenen aan die vies mogen worden en je zult zo’n drie á vier kilometer lopen tijdens het spel.

Goed om te weten

  • Te spelen met 4 tot 200 mensen gelijktijdig
  • Jonger dan 16 jaar? Neem dan een begeleider mee.
  • Perfect voor bedrijven en tevens te combineren met een BBQ, buffet of lunch

Ook interessant voor jou

De Wie-Wat-Wandel-pub quiz

actie actie actie

Kom 120 minuten onbeperkt gamen voor maar 10 euro per persoon. Vul onderstaande gegevens in en ontvang binnen enkele minuten een kortingscode via de mail.

Enkel geldig voor gasten waarvan het e-mail adres nog niet geregistreerd staat.