Battle of the Knights

/
/
/
Battle of the Knights

Welkom in de wereld van ridders en koningen, waar moed en dapperheid centraal staan. Vanaf 15 april kunnen jullie deze spannende wereld ervaren met onze nieuwe groepsactiviteit: Battle of the Knights. Het is een spel dat geschikt is voor vriendengroepen, gezinnen, teamuitjes en bedrijfsuitjes.

Op zoek naar een kinderfeestje? Kijk dan eens hier

Battle of the Knights is een interactief spel waarbij je met je teamgenoten de strijd aangaat in twaalf verschillende minigames. Tijdens deze 90 minuten durende game draait allemaal om snel-, behendig- en nauwkeurigheid. Alles zal op de proef worden gesteld in deze spannende game.

Je kunt tussendoor even pauze nemen om op adem te komen en te genieten van een drankje. Let wel op: Alles spellen dienen afgerond te worden binnen de 90 minuten.

Bij Battle of the Knights gaat het om meer dan alleen winnen. Het gaat om samenwerking, teamspirit en natuurlijk het hebben van plezier. Of je nu een gezin bent dat een leuke activiteit zoekt, of een bedrijf dat op zoek is naar een leuke teambuilding activiteit: Battle of the Knights biedt voor ieder wat wils.

Je speelt Battle of the Knights met je smartphone* maar is geen vereiste. Het is ook mogelijk om Battle of the Knights met een scoreblad te spelen.

Reserveer nu Battle of the Knights en ga de strijd aan tegen je vrienden!

*Vanaf juni mogelijk

  • 90 minuten om alle spellen af te ronden (Tussendoor kun je een pauze nemen)
  • Leeftijd vanaf 6 jaar
  • Minimaal 2 spelers
  • € 16,50
  • 90 minuten

Heb je een vraag?
Stuur ons een berichtje via WhatsApp

Klaar voor een onvergetelijk avontuur?

Vanaf midden april geopend!

Speel dan Battle of the Knights, de nieuwe en spannende game die binnenkort haar deuren opent! Speel 12 interactieve games binnen 90 minuten.

De spellen speel je in  combinatie met een smartphone. De spellen draaien allemaal om snelheid, behendigheid en strategie: Gegarandeerd plezier!