Onze activiteiten

Combideals

Kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Geen probleem! Wij bieden een ruime mogelijkheid in het combineren van onze activiteiten.

Escaperooms

Ervaar onze avontuurlijke en mysterieuze escape rooms, voor een indrukwekkende uitdaging. Bevrijd jezelf en je vrienden en familie binnen de tijd door het oplossen van raadsels en puzzels, en laat jullie beste teamwork zien!

Gamehal

Zet je schrap voor een ultieme wereld vol diverse games. Van klassieke arcadespellen tot de nieuwste racesimulator, hier raak je nooit uitgespeeld! Grijp de controller en daag jezelf en je vrienden uit!

Kinderfeestjes

Bij onze kinderfeestjes draait alles om plezier en vermaak. Met spannende lasergames, uitdagende escape rooms, en tal van andere leuke activiteiten, zorgen wij voor het allerleukste kinderfeestje. Klik hier voor alle mogelijke opties om het feestje nóg completer te maken.

Lasergamen

Betreed onze spannende lasergame arena en sluip door donkere gangen en ontwijk vijandelijke lasers. Vorm een team met je vrienden om de overwinning te behalen. Durf jij de strijd aan?

VR

Maak een reis door andere werelden en laat je verrassen door ongelofelijke en meeslepende ervaringen in onze VR-realiteit. Maak kennis met nieuwe dimensies en stap in de leukste spellen met je vrienden en familie!

Upgrade je kinderfeestje in de maanden maart en april met 50 procent korting: onbeperkt limonade en een zakje chips of popcon. Schrijf in je in via de nieuwsbrief en ontvang de kortingscode.