Logo van Roomexperience in Geldrop

Onze activiteiten

Combideals

Kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Geen probleem! Wij bieden een ruime mogelijkheid in het combineren van onze activiteiten.

Escaperooms

Ervaar onze avontuurlijke en mysterieuze escape rooms, voor een indrukwekkende uitdaging. Bevrijd jezelf en je vrienden en familie binnen de tijd door het oplossen van raadsels en puzzels, en laat jullie beste teamwork zien!

Gamehal

Zet je schrap voor een ultieme wereld vol diverse games. Van klassieke arcadespellen tot de nieuwste racesimulator, hier raak je nooit uitgespeeld! Grijp de controller en daag jezelf en je vrienden uit!

Kinderfeestjes

Bij onze kinderfeestjes draait alles om plezier en vermaak. Met spannende lasergames, uitdagende escape rooms, en tal van andere leuke activiteiten, zorgen wij voor het allerleukste kinderfeestje. Klik hier voor alle mogelijke opties om het feestje nóg completer te maken.

Lasergamen

Betreed onze spannende lasergame arena en sluip door donkere gangen en ontwijk vijandelijke lasers. Vorm een team met je vrienden om de overwinning te behalen. Durf jij de strijd aan?

Outdoor

VR

Maak een reis door andere werelden en laat je verrassen door ongelofelijke en meeslepende ervaringen in onze VR-realiteit. Maak kennis met nieuwe dimensies en stap in de leukste spellen met je vrienden en familie!

actie actie actie

Kom 120 minuten onbeperkt gamen voor maar 10 euro per persoon. Vul onderstaande gegevens in en ontvang binnen enkele minuten een kortingscode via de mail.

Enkel geldig voor gasten waarvan het e-mail adres nog niet geregistreerd staat.